Inici // Menú per a grups, caps de setmana i festius
Horari de la cuina: de dimarts a diumenge dinars – de dimecres a diumenge sopars – 93 832 44 34 – 686 990 299
Inici // Menú per a grups, caps de setmana i festius
US PRESENTEM UN MENÚ PER GAUDIR, PENSAT PER PROVAR L’ESSÈNCIA DEL RESTAURANT BRASERIA EL CARBÓ.
Calònia Blanc o Negre D.O. Empordà (suplement 8€)
Crinell Blanc o Negre D.O. Tarragona (suplement 6€)
Sangria de vi (suplement 7€)
NOTA: PREU PER AMPOLLA
Amanideta de formatge de cabra i pernil ibèric, fuits secs i vinagreta
Assortit d’embotits artesans amb coca torrada
Croquetes de pernil ibèric
Calamars dels bons a la romana
Xurrasco
Galtes de porc
Mig pollastre
Ossos d’espinada
Pilotilles amb tela
Duo de botifarres
Botifarra de pagès
Botifarra negra
Peus de porc
Hamburguesa de vedella amb paté d’ànec o formatge de cabra
Graellada de carn (Pollastre, xurrasco, botifarra, botifarra negre, peu de porc i xai)
Carn de xai de pastura
Magret d’ànec (Suplement 5€)
Entrecot de vedella (Suplement 5€)
Cassoleta de pilotilles amb sípia i pèsols
Bacallà amb samfaina i gratinat amb allioli (Suplement 3€)
Sípia amb gambes i musclos a la brasa
Crema catalana cremada amb carquinyolis
Suc de taronja amb gelat de vainilla
Trufes de xocolata
Flam del bo amb nata
Pastís de formatge
INCLOU: aigua, pa i vi de la bota.
NO INCLOU: refrescs i cafès.
IMPORTANT: el menú se servirà per taula completa.