Imatge de la façana del Carbó de nit.

Inici // Contacte

TRUCA PER RESERVAR
93 832 44 34

Si vols fer una reserva amb temps, també ens pots enviar una petició a través del formulari de contacte. Per donar per confirmada la teva reserva, espera que et contestem.

  DADES DE CONTACTE

   

   

  DADES DE LA PETICIÓ DE RESERVA (OPCIONAL)

  IMPORTANT: només cal omplir aquesta secció si es tracta d'una petició de reserva de taula. La reserva no estarà confirmada fins que ens posem en contacte amb vosaltres i us la confirmem.

   

   

   

  Logo Restaurant Braseria Carbó Vic

  Restaurant-Braseria Carbó
  Carrer Dues Soles 8
  Centre històric de Vic

   

  93 832 44 34

  686 990 299

   

  Horari
  De dimarts a diumenge dinars.
  De dimecres a diumenge sopars.

   

  Take Away
  També podeu gaudir dels plats per emportar del Carbó a casa vostra amb el servei de Take Away. Consulteu la carta en aquesta mateixa web.

  PROTECCIÓ DE DADES

  De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de BRASA VINS I COPES S.L. amb NIF B61375382 i domicili social situat al C/ DUES SOLES, 8 – 08500 VIC (BARCELONA), amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li comunicacions comercials que puguin ser del seu interès. En compliment de la normativa vigent, BRASA VINS I COPES S.L. informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

   

  L’informem que tractarem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

   

  BRASA VINS I COPES S.L. informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que BRASA VINS I COPES S.L. es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests se suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

  D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament d’aquests, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic administracio@carbovic.cat.

   

  Així mateix, i d’acord amb el que estableix la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en l’article 21, sol·licitem també el seu consentiment exprés per enviar-li publicitat dels nostres productes o promocions que considerem puguin ser del seu interès, per correu electrònic o per qualsevol altre mitjà de comunicació electrònica equivalent.

   

  L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: administracio@carbovic.cat. Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

  Obre el Whatsapp
  1
  Què ens vols dir?
  Hola!
  Et podem ajudar?