Plat de verdures a la brasa.

Inici // La carta

LA CARTA DE LA BRASERIA EL CARBÓ

CARTA TARDOR-HIVERN 2023

3 plats esperant a ser servits a la barra de la cuina.

PLATETS

#

  • Coca torrada amb tomàquet

    2,50€
  • Espatlla ibèrica de gla

    15,50€
  • Fusta d’embotits artesanals (2 o 3 persones – preu per persona)

    13,50€
  • Anxoves de l’Escala amb coca torrada

    15,00€
  • Formatge d’ovella curat

    11,50€
  • Steak tartar tallat a mà amb torradetes

    21,00€
Detall d'un plat d'amanida.

FREDS

#

  • Amanida de formatge de cabra amb pernil d’ànec,
    fruits secs i vinagreta de gerds

    13,50€
  • Carpaccio de cecina de vaca IGP León, parmesà i rúcula

    17,00€
  • Amanida d’enciam, ceba, tomàquet i tonyina

    9,50€
  • Burrata, alberginia a la flama i pesto de tomàquet sec

    13,50€
  • Escalivada amb anxoves

    13,50€
Plats de verdures a la brasa.

CALENTS

#

  • Musclos del Delta al Carbó

    13,50€
  • Cargols a la gormanda amb romesco i all i oli

    15,50€
  • Carxofes a la brasa amb romesco

    14,50€
  • Saltejat de rossinyols amb botifarra esparracada
    i ou ferrat dànec

    15,50€
  • Porros de Zarauz a la brasa

    9,50€
  • Volandeiras al Carbó

    15,00€
  • Cua de vedella guisada a la jardinera

    15,50€
  • Costella d’angus a baixa temperatura

    23,50€
  • Galtes de porc rostides

    15,50€
  • Cabrit saltejat amb all i julivert

    21,00€
  • Croquetes de pernil ibèric

    9,50€
  • Patates braves amb maionesa de chipotles fumats

    7,50€
  • Calamars dels bons a la romana

    15,50€
  • Canelons de rostit amb beixamel i gratinats al Josper

    13,50€
  • Assortit de verdures a la brasa

    15,50€
Botifarres negres fent-se a la brasa.

CARNS AL JOSPER*

#

  • Filet de vaca (200gr)

    23,50€
  • Filet de vaca al foiè (200gr)

    26,50€
  • Txuletó de vaca (500gr)

    22,90€
  • Botifarra de pagès

    10,50€
  • Botifarra negra

    10,50€
  • Galta de porc

    11,50€
  • Peus de porc

    11,50€
  • Magret d’ànec

    21,50€
  • Carn de xai

    17,50€
  • Mig Pollastre

    10,50€
  • Xurrasco de vedella

    13,50€
  • Graellada de carn
    (pollastre, botifarra, botifarra negra, xurrasco,
    galta de porc, xoricet i xai)

    17,50€
  • Hamburguesa amb formatge o fetge gras

    12,50€

* Acompanyem totes les carns amb patates fregides i pebrotets del padrón. SALSES OPCIONALS: all i oli o romesco (1,50€) – salsa roquefort o salsa de ceps (2,50€).

“JOSPER” FORN DE CARBÓ

Def. És una combinació entre una graella i un forn. Capaç de garantir el treball continu a temperatures entre 300 i 350 graus. Això permet segellar les carns, peixos i verdures i ajuda a retenir-ne les essències. Al mateix temps els aporta una textura exquisida i l’aroma de la brasa de sempre.

Primer pla de una carn poc feta.

CARNS PRÈMIUM

#

  • Txuletó de vaca vella i grossa 1kg
    30 dies de maduració. Servit amb pedra calenta

    65,00€
Detall d'un plat de peix.

PEIXOS AL JOSPER**

#

Ho sentim, estem treballant per renovar els plats d'aquesta categoria.

** Servits amb patata confitada, all i bitxo.

TOTA LA NOSTRA CARTA I EL MENÚ DE CADA DIA TAMBÉ PER TAKE AWAY

També pots gaudir de la cuina del Carbó a casa! Demana tots els plats que vulguis de la carta o del menú del dia, vine’ls a recollir al restaurant i menja-te’ls tranquil·lament a casa teva!

Pastís de formatge amb una bola de gelat i una galeta a sobre.

MOMENT DOLÇ

#

  • Crema catalana cremada

    6,50€
  • Fondue de xocolata i maduixots

    6,50€
  • Mel i mató

    6,50€
  • Trufes de xocolata al cointreau

    6,50€
  • Pastís de formatge fet al Carbó

    6,50€
  • Gelat de torró amb crema de ratafia i carquinyolis

    6,50€

NOTA: en els vins, si hi ha 2 preus, el primer correspon a una copa i el segon a l’ampolla. Si només n’hi ha un correspon a l’ampolla.

Detall d'unes ampolles de vi negre.

VINS NEGRES

#

  • Casa Primicia (D.O. Rioja)

    21,00€
  • Tarrida (D.O. Terra Alta)

    18,00€
  • Mamella de monja (D.O. Somosanto)

    22,00€
  • Miloca (D.O. Montsant)

    21,00€
  • Pagos de Valcerracín (D.O. Ribera del Duero)

    23,00€
  • Vi de Poboleda

    26,00€
  • Pandora (D.O. Toro)

    21,00€
  • Vella Lola (D.O. Empordà)

    17,00€
  • La Diferenta (D.O. Bages)

    31,00€
  • Callejón del crimen

    32,00€
  • Clarella (vi de muntanya)

    28,00€
  • Cinema Paraiso

    24,00€
  • Les Sorts Sycar (D.O. Montsant)

    27,00€
Detall dels colls d'unes ampolles de vi blanc.

VINS BLANCS

#

  • Calònia (D.O. Empordà)

    3,00€ - 15,00€
  • Laxas (D.O. Albariño)

    22,00€
  • 12 Linajes (gran Vino de Rueda)

    5,00€ - 22,00€
  • 10000 Hores Floral (D.O. Penedès)

    3,50€ - 19,00€
  • Pinyeres (O.O. Montsant)

    18,00€
  • Les Sorts (D.O. Montsant)

    25,00€
  • Cartesius (D.O. Empordà)

    25,00€
  • Onna (D.O. Penedès)

    22,00€
Detall d'unes ampolles de vi rosat en unes estanteries.

VINS ROSATS

#

  • Calònia (D.O. Empordà)

    3,00€ - 15,00€
  • Ixent (D.O. Empordà)

    20,00€
  • Pét Nat Ancestral Rosat (D.O. Rioja)

    21,00€
Detall d'unes ampolles de cava en una estanteria.

CAVES

#

  • Sadurní Oliver (D.O. Cava)

    17,00€
  • Sadurní Oliver Pinot Noir (D.O. Cava)

    20,00€
  • Argila (D.O. Penedès)

    36,00€
  • Brimoncourt (Champagne)

    42,00€
  • Descregut (Corpinat)

    21,00€
  • AT Roca Rosat

    26,00€

IMPORTANT: la carta està actualitzada, excepte error tipogràfic. És possible que algun plat s’hagi canviat per un altre o no hi hagi existències en un dia puntual.

Què ens vols dir?
1