Plat de verdures a la brasa.

Inici // La carta

LA CARTA DE LA BRASERIA EL CARBÓ

CARTA TARDOR-HIVERN 2023

3 plats esperant a ser servits a la barra de la cuina.

PLATETS

#

  • Coca de Folgueroles torrada amb tomàquet

    2,50€
  • Pernil ibèric de glà tallat a mà

    13,50€
  • Fusta d’embotits artesanals (2 o 3 persones – preu per persona)

    13,50€
  • Anxoves de l’Escala

    12,50€
  • Formatge d’ovella curat

    11,00€
  • Steak tartar amb ou ferrat d’ànec i patates fregides

    21,00€
Detall d'un plat d'amanida.

FREDS

#

  • Amanideta d’enciam, ceba, tomàquet, tonyina i olives

    9,50€
  • Burrata, alberginia a la flama, sardina fumada i pesto

    11,50€
  • Tomàquet Barbastro, anxoves i ventresca de tonyina

    13,00€
  • Escalivada Empordanesa amb anxoves

    11,50€
  • Esqueixada de bacallà amb romesco

    11,50€
Plats de verdures a la brasa.

CALENTS

#

  • Croquetes de pernil ibèric

    9,50€
  • Provoleta a la brasa, tomàquets secs, all i orenga

    11,50€
  • Patates braves

    7,50€
  • Calamars dels bons a la romana

    15,50€
  • Bunyols de bacallà amb romesco

    11,50€
  • Pota de pop de Llançà a la brasa

    23,00€
  • Canelons de festa major amb beixamel trufada

    11,50€
  • Guisadet de cap i tripa de vedella amb cigronets

    11,50€
  • Graellada de verdures amb romesco

    11,50€
  • Patates al caliu amb all i oli

    9,50€
  • Mongetes del ganxet sortint de l’olla amb cansalada

    11,50€
Botifarres negres fent-se a la brasa.

CARNS AL JOSPER*

#

  • Botifarra de pagès

    10,50€
  • Botifarra negra

    11,00€
  • Galta de porc

    10,50€
  • Peus de porc

    10,50€
  • Pilotilles amb tela

    10,50€
  • Magret d’ànec

    19,50€
  • Carn de xai de Mas Casanova

    15,50€
  • Mig Pollastre

    10,50€
  • Mig conill

    13,70€
  • Xurrasco de vedella

    12,50€
  • Ossos d’espinada

    11,00€
  • Graellada de carn
    (pollastre, botifarra, botifarra negre, xurrasco, pilotilla i xai)

    15,50€
  • Burguer amb formatge o fetge gras

    12,50€
  • Costellot de porc

    16,50€
  • Filet de vedella

    23,00€
  • Entrecot de vedella llom alt 500g.

    21,50€

* Acompanyem totes les carns amb patates fregides i pebrotets del padrón.

“JOSPER” FORN DE CARBÓ

Def. És una combinació entre una graella i un forn. Capaç de garantir el treball continu a temperatures entre 300 i 350 graus. Això permet segellar les carns, peixos i verdures i ajuda a retenir-ne les essències. Al mateix temps els aporta una textura exquisida i l’aroma de la brasa de sempre.

Primer pla de una carn poc feta.

CARNS PRÈMIUM

#

  • Txuletó de vaca vella i grossa 1kg
    30 dies de maduració. Servit amb pedra calenta

    55,00€
  • Pluma ibèrica

    18,70€
  • Costellot de vaca a baixa temperatura

    17,50€
Detall d'un plat de peix.

PEIXOS AL JOSPER**

#

  • Llom de bacallà amb samfaina i all i oli suau

    19,50€
  • Rap de costa gratinat amb all i oli

    23,00€
  • Llenguado

    23,00€

** Servits amb patata confitada, all i bitxo.

TOTA LA NOSTRA CARTA I EL MENÚ DE CADA DIA TAMBÉ PER TAKE AWAY

També pots gaudir de la cuina del Carbó a casa! Demana tots els plats que vulguis de la carta o del menú del dia, vine’ls a recollir al restaurant i menja-te’ls tranquil·lament a casa teva!

Pastís de formatge amb una bola de gelat i una galeta a sobre.

POSTRES

#

  • Crema catalana cremada

    5,50€
  • Flam del bo amb nata

    5,50€
  • Mel i mató

    6,50€
  • Nyoca amb moscatell

    6,20€
  • Trufes de xocolata

    5,50€
  • Pastís cremós de formatge

    5,50€
  • Pastís Sacher de xocolata i albercoc

    5,50€
  • Gelat de torró amb ratafia

    5,50€
  • Suc de taronja amb gelat de vainilla

    5,50€
  • Cafè irlandès

    6,50€
  • Postre del dia

    6,50€

NOTA: en els vins, si hi ha 2 preus, el primer correspon a una copa i el segon a l’ampolla. Si només n’hi ha un correspon a l’ampolla.

Detall d'unes ampolles de vi negre.

VINS NEGRES

#

  • Calònia (D.O. Empordà)

    3,00€ - 15,00€
  • Falçó (D.O. Bages)

    19,00€
  • Zelavie (D.O. Empordà)

    3,50€ - 20,00€
  • Tempus (D.O. Terra Alta)

    24,00€
  • La Montesa by Alvaro Palacios (D.O. Rioja)

    5,00€ - 27,00€
  • Les Sorts Sycar (D.O. Montsant)

    22,00€
  • Pinyeres (D.O. Montsant)

    19,00€
  • Pruno (D.O. Ribera Del Duero)

    5,00€ - 22,00€
  • Tilenus (D.O. Mencía)

    18,00€
  • 9 Set 2 (D.O. Empordà)

    23,00€
Detall dels colls d'unes ampolles de vi blanc.

VINS BLANCS

#

  • Calònia (D.O. Empordà)

    3,00€ - 15,00€
  • Laxas (D.O. Albariño)

    22,00€
  • 12 Linajes (gran Vino de Rueda)

    5,00€ - 22,00€
  • 10000 Hores Floral (D.O. Penedès)

    3,50€ - 19,00€
  • Pinyeres (O.O. Montsant)

    18,00€
  • Les Sorts (D.O. Montsant)

    25,00€
  • Cartesius (D.O. Empordà)

    25,00€
  • Onna (D.O. Penedès)

    22,00€
Detall d'unes ampolles de vi rosat en unes estanteries.

VINS ROSATS

#

  • Calònia (D.O. Empordà)

    3,00€ - 15,00€
  • Ixent (D.O. Empordà)

    20,00€
  • Pét Nat Ancestral Rosat (D.O. Rioja)

    21,00€
Detall d'unes ampolles de cava en una estanteria.

CAVES

#

  • Sadurní Oliver (D.O. Cava)

    17,00€
  • Sadurní Oliver Pinot Noir (D.O. Cava)

    20,00€
  • Argila (D.O. Penedès)

    36,00€
  • Brimoncourt (Champagne)

    42,00€
  • Descregut (Corpinat)

    21,00€
  • AT Roca Rosat

    26,00€

IMPORTANT: la carta està actualitzada, excepte error tipogràfic. És possible que algun plat s’hagi canviat per un altre o no hi hagi existències en un dia puntual.

Obre el Whatsapp
1
Què ens vols dir?
Hola!
Et podem ajudar?