Inici // La carta
Horari de la cuina: de dimecres a diumenge dinars – de dijous a dissabte sopars – 93 832 44 34 – 686 990 299
Inici // La carta
CARTA TARDOR-HIVERN 2023
Coca torrada amb tomàquet
Espatlla ibèrica de gla
Fusta d’embotits artesanals (2 o 3 persones – preu per persona)
Anxoves de l’Escala amb coca torrada
Formatge d’ovella curat
Steak tartar tallat a mà amb torradetes
Amanida de formatge de cabra amb pernil d’ànec,
fruits secs i vinagreta de gerds
Carpaccio de cecina de vaca IGP León, parmesà i rúcula
Amanida d’enciam, ceba, tomàquet i tonyina
Burrata, alberginia a la flama i pesto de tomàquet sec
Escalivada amb anxoves
Musclos del Delta al Carbó
Cargols a la gormanda amb romesco i all i oli
Carxofes a la brasa amb romesco
Saltejat de rossinyols amb botifarra esparracada
i ou ferrat dànec
Porros de Zarauz a la brasa
Volandeiras al Carbó
Cua de vedella guisada a la jardinera
Costella d’angus a baixa temperatura
Galtes de porc rostides
Cabrit saltejat amb all i julivert
Croquetes de pernil ibèric
Patates braves amb maionesa de chipotles fumats
Calamars dels bons a la romana
Canelons de rostit amb beixamel i gratinats al Josper
Assortit de verdures a la brasa
Filet de vaca (200gr)
Filet de vaca al foiè (200gr)
Txuletó de vaca (500gr)
Botifarra de pagès
Botifarra negra
Galta de porc
Peus de porc
Magret d’ànec
Carn de xai
Mig Pollastre
Xurrasco de vedella
Graellada de carn
(pollastre, botifarra, botifarra negra, xurrasco,
galta de porc, xoricet i xai)
Hamburguesa amb formatge o fetge gras
* Acompanyem totes les carns amb patates fregides i pebrotets del padrón. SALSES OPCIONALS: all i oli o romesco (1,50€) – salsa roquefort o salsa de ceps (2,50€).
“JOSPER” FORN DE CARBÓ
Def. És una combinació entre una graella i un forn. Capaç de garantir el treball continu a temperatures entre 300 i 350 graus. Això permet segellar les carns, peixos i verdures i ajuda a retenir-ne les essències. Al mateix temps els aporta una textura exquisida i l’aroma de la brasa de sempre.
Txuletó de vaca vella i grossa 1kg
30 dies de maduració. Servit amb pedra calenta
Ho sentim, estem treballant per renovar els plats d'aquesta categoria.
** Servits amb patata confitada, all i bitxo.
TOTA LA NOSTRA CARTA I EL MENÚ DE CADA DIA TAMBÉ PER TAKE AWAY
També pots gaudir de la cuina del Carbó a casa! Demana tots els plats que vulguis de la carta o del menú del dia, vine’ls a recollir al restaurant i menja-te’ls tranquil·lament a casa teva!
Crema catalana cremada
Fondue de xocolata i maduixots
Mel i mató
Trufes de xocolata al cointreau
Pastís de formatge fet al Carbó
Gelat de torró amb crema de ratafia i carquinyolis
NOTA: en els vins, si hi ha 2 preus, el primer correspon a una copa i el segon a l’ampolla. Si només n’hi ha un correspon a l’ampolla.
Casa Primicia (D.O. Rioja)
Tarrida (D.O. Terra Alta)
Mamella de monja (D.O. Somosanto)
Miloca (D.O. Montsant)
Pagos de Valcerracín (D.O. Ribera del Duero)
Vi de Poboleda
Pandora (D.O. Toro)
Vella Lola (D.O. Empordà)
La Diferenta (D.O. Bages)
Callejón del crimen
Clarella (vi de muntanya)
Cinema Paraiso
Les Sorts Sycar (D.O. Montsant)
Calònia (D.O. Empordà)
Laxas (D.O. Albariño)
12 Linajes (gran Vino de Rueda)
10000 Hores Floral (D.O. Penedès)
Pinyeres (O.O. Montsant)
Les Sorts (D.O. Montsant)
Cartesius (D.O. Empordà)
Onna (D.O. Penedès)
Calònia (D.O. Empordà)
Ixent (D.O. Empordà)
Pét Nat Ancestral Rosat (D.O. Rioja)
Sadurní Oliver (D.O. Cava)
Sadurní Oliver Pinot Noir (D.O. Cava)
Argila (D.O. Penedès)
Brimoncourt (Champagne)
Descregut (Corpinat)
AT Roca Rosat
IMPORTANT: la carta està actualitzada, excepte error tipogràfic. És possible que algun plat s’hagi canviat per un altre o no hi hagi existències en un dia puntual.