Inici // La carta
Horari de la cuina: de dimarts a diumenge dinars – de dimecres a diumenge sopars – 93 832 44 34 – 686 990 299
Inici // La carta
CARTA TARDOR-HIVERN 2023
Coca de Folgueroles torrada amb tomàquet
Pernil ibèric de glà tallat a mà
Fusta d’embotits artesanals (2 o 3 persones – preu per persona)
Anxoves de l’Escala
Formatge d’ovella curat
Steak tartar amb ou ferrat d’ànec i patates fregides
Amanideta d’enciam, ceba, tomàquet, tonyina i olives
Burrata, alberginia a la flama, sardina fumada i pesto
Tomàquet Barbastro, anxoves i ventresca de tonyina
Escalivada Empordanesa amb anxoves
Esqueixada de bacallà amb romesco
Croquetes de pernil ibèric
Provoleta a la brasa, tomàquets secs, all i orenga
Patates braves
Calamars dels bons a la romana
Bunyols de bacallà amb romesco
Pota de pop de Llançà a la brasa
Canelons de festa major amb beixamel trufada
Guisadet de cap i tripa de vedella amb cigronets
Graellada de verdures amb romesco
Patates al caliu amb all i oli
Mongetes del ganxet sortint de l’olla amb cansalada
Botifarra de pagès
Botifarra negra
Galta de porc
Peus de porc
Pilotilles amb tela
Magret d’ànec
Carn de xai de Mas Casanova
Mig Pollastre
Mig conill
Xurrasco de vedella
Ossos d’espinada
Graellada de carn
(pollastre, botifarra, botifarra negre, xurrasco, pilotilla i xai)
Burguer amb formatge o fetge gras
Costellot de porc
Filet de vedella
Entrecot de vedella llom alt 500g.
* Acompanyem totes les carns amb patates fregides i pebrotets del padrón.
“JOSPER” FORN DE CARBÓ
Def. És una combinació entre una graella i un forn. Capaç de garantir el treball continu a temperatures entre 300 i 350 graus. Això permet segellar les carns, peixos i verdures i ajuda a retenir-ne les essències. Al mateix temps els aporta una textura exquisida i l’aroma de la brasa de sempre.
Txuletó de vaca vella i grossa 1kg
30 dies de maduració. Servit amb pedra calenta
Pluma ibèrica
Costellot de vaca a baixa temperatura
Llom de bacallà amb samfaina i all i oli suau
Rap de costa gratinat amb all i oli
Llenguado
** Servits amb patata confitada, all i bitxo.
TOTA LA NOSTRA CARTA I EL MENÚ DE CADA DIA TAMBÉ PER TAKE AWAY
També pots gaudir de la cuina del Carbó a casa! Demana tots els plats que vulguis de la carta o del menú del dia, vine’ls a recollir al restaurant i menja-te’ls tranquil·lament a casa teva!
Crema catalana cremada
Flam del bo amb nata
Mel i mató
Nyoca amb moscatell
Trufes de xocolata
Pastís cremós de formatge
Pastís Sacher de xocolata i albercoc
Gelat de torró amb ratafia
Suc de taronja amb gelat de vainilla
Cafè irlandès
Postre del dia
NOTA: en els vins, si hi ha 2 preus, el primer correspon a una copa i el segon a l’ampolla. Si només n’hi ha un correspon a l’ampolla.
Calònia (D.O. Empordà)
Falçó (D.O. Bages)
Zelavie (D.O. Empordà)
Tempus (D.O. Terra Alta)
La Montesa by Alvaro Palacios (D.O. Rioja)
Les Sorts Sycar (D.O. Montsant)
Pinyeres (D.O. Montsant)
Pruno (D.O. Ribera Del Duero)
Tilenus (D.O. Mencía)
9 Set 2 (D.O. Empordà)
Calònia (D.O. Empordà)
Laxas (D.O. Albariño)
12 Linajes (gran Vino de Rueda)
10000 Hores Floral (D.O. Penedès)
Pinyeres (O.O. Montsant)
Les Sorts (D.O. Montsant)
Cartesius (D.O. Empordà)
Onna (D.O. Penedès)
Calònia (D.O. Empordà)
Ixent (D.O. Empordà)
Pét Nat Ancestral Rosat (D.O. Rioja)
Sadurní Oliver (D.O. Cava)
Sadurní Oliver Pinot Noir (D.O. Cava)
Argila (D.O. Penedès)
Brimoncourt (Champagne)
Descregut (Corpinat)
AT Roca Rosat
IMPORTANT: la carta està actualitzada, excepte error tipogràfic. És possible que algun plat s’hagi canviat per un altre o no hi hagi existències en un dia puntual.