Inici // Menú per a grups, caps de setmana i festius
Horari de la cuina: de dimecres a diumenge dinars – de dijous a dissabte sopars – 93 832 44 34 – 686 990 299

Inici // Menú per a grups, caps de setmana i festius
US PRESENTEM UN MENÚ PER GAUDIR, PENSAT PER PROVAR L’ESSÈNCIA DEL RESTAURANT BRASERIA EL CARBÓ.

Ojo Plato D.O. Verdejo (Suplement 8€)
Sectum D.O. Rioja (Suplement 8€)
Sangria de vi (Suplement 9€) – Sangria de cava (Suplement 12€)
NOTA: PREU PER AMPOLLA
Assortit d’embotits amb coca torrada
Escalivats, burrata i pesto de tomàquets sec
Calamars dels bons a la romana
Galta de porc rostida, cremós de moniato i ratafia
Bacallà amb samfaina i gratinat amb all i oli
Xurrasco
Galta de porc
Mig pollastre
Butifarra de pagès
Butifarra negra
Peus de porc
Hamburguesa de vedella amb paté d’ànec o formatge de cabra
Cabrit arrebossat (Suplement 11,00€)
Carn de xai de pastura (Suplement 7,00€)
Graellada de carn (Suplement 7,00€)
Pollastre, Xurrasco, Butifarra, Butifarra negre, galta, xoricet i xai
Txuletó de vaca madurada 500g (Suplement 13,50€)
Magret d’ànec (Suplement 11,00€)
Crema catalana cremada
Trufes de xocolata
Pastís de formatge
INCLOU: aigua, pa i vi de la bota.
NO INCLOU: refrescs i cafès.
IMPORTANT: el menú se servirà per taula completa.