Inici // Menú per a grups, caps de setmana i festius
Horari de la cuina: de dimecres a diumenge dinars – de dijous a dissabte sopars – 93 832 44 34 – 686 990 299
Inici // Menú per a grups, caps de setmana i festius
US PRESENTEM UN MENÚ PER GAUDIR, PENSAT PER PROVAR L’ESSÈNCIA DEL RESTAURANT BRASERIA EL CARBÓ.
Bocinets D.O. Montsant (suplement 8€)
Blau cel D.O. Tarragona (suplement 8€)
Sangria de vi (suplement 9€)
Sangria de cava (suplement 12€)
NOTA: PREU PER AMPOLLA
Fusta de pernil ibèric amb coca torrada
Carpaccio de tomàquet de Llavaneres, burrata i pesto
Calamars dels bons a la romana
Musclos del Bouchot al vapor de vi blanc i aromàtiques
Txuletó de vaca amb salsa de mostassa antiga
Llobarro de Blanes al carbó amb patata panadera i refregits d’all i bitxo
Xurrasco
Galtes de porc
Mig pollastre
Botifarra de pagès
Botifarra negra
Peus de porc
Hamburguesa de vedella amb paté d’ànec o formatge de cabra
Cabrit arrebossat (suplement 7€)
Carn de xai de pastura (suplement 3€)
Graellada de carn (suplement 3€): pollastre, xurrasco, botifarra, botifarra negra, galta, xoricet i xai.
Txuletó de vaca madurada 500gr (suplement 9,5€)
Magret d’ànec (suplement 7€)
Crema catalana cremada
Trufes de xocolata
Pastís de formatge
INCLOU: aigua, pa i vi de la bota.
NO INCLOU: refrescs i cafès.
IMPORTANT: el menú se servirà per taula completa.