Detall d'una taula parada amb plats, gots i copes.

Inici // Menú per a grups, caps de setmana i festius

MENÚ PER A GRUPS, VESPRES, CAPS
DE SETMANA I FESTIUS – 35€ *

US PRESENTEM UN MENÚ PER GAUDIR, PENSAT PER PROVAR L’ESSÈNCIA DEL RESTAURANT BRASERIA EL CARBÓ.

Detall d'una brasa de carbó encesa.

VINS RECOMANATS

Bocinets D.O. Montsant (suplement 8€)
Blau cel D.O. Tarragona (suplement 8€)
Sangria de vi (suplement 9€)
Sangria de cava (suplement 12€)

 

NOTA: PREU PER AMPOLLA

ENTRANTS EN FORMA DE DEGUSTACIÓ

Fusta de pernil ibèric amb coca torrada
Carpaccio de tomàquet de Llavaneres, burrata i pesto
Calamars dels bons a la romana
Musclos del Bouchot al vapor de vi blanc i aromàtiques

SEGONS

Txuletó de vaca amb salsa de mostassa antiga
Llobarro de Blanes al carbó amb patata panadera i refregits d’all i bitxo

OPCIONS DE CARNS FETES AL JOSPER
AMB PATATES I PEBROTETS

Xurrasco
Galtes de porc
Mig pollastre
Botifarra de pagès
Botifarra negra
Peus de porc
Hamburguesa de vedella amb paté d’ànec o formatge de cabra
Cabrit arrebossat (suplement 7€)
Carn de xai de pastura (suplement 3€)
Graellada de carn (suplement 3€): pollastre, xurrasco, botifarra, botifarra negra, galta, xoricet i xai.
Txuletó de vaca madurada 500gr (suplement 9,5€)
Magret d’ànec (suplement 7€)

MOMENT DOLÇ

Crema catalana cremada
Trufes de xocolata
Pastís de formatge

*

INCLOU: aigua, pa i vi de la bota.

NO INCLOU: refrescs i cafès.

IMPORTANT: el menú se servirà per taula completa.

1