Botifarra negra fent-se a la brasa.

Inici // Política de privacitat xarxes socials

POLÍTICA DE PRIVACITAT XARXES SOCIALS

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal (RGPD) i la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic (LSSI-CE), BRASA VINS I COPES S.L. informa els usuaris, que ha procedit a crear un perfil a la/es Xarxa/es Social/s Facebook i Instagram, amb la finalitat principal de publicitar els seus productes i serveis.

 

Dades de BRASA VINS I COPES S.L.:

 

   • NIF: B61375382
   • DIRECCIÓ: C/ DUES SOLES 8, 08500 VIC
   • CORREU ELECTRÒNIC: administracio@carbovic.cat
   • DOMINI WEB: www.carbovic.cat

 

L’usuari disposa d’un perfil a la mateixa Xarxa Social i ha decidit unir-se a la pàgina creada per BRASA VINS I COPES S.L., mostrant així interès en la informació que es publiciti a la Xarxa. En unir-se a la nostra pàgina, ens facilita el seu consentiment per al tractament d’aquelles dades personals publicades en el seu perfil.

 

L’usuari pot accedir en tot moment a les polítiques de privacitat de la mateixa Xarxa Social, així com configurar el seu perfil per garantir la seva privacitat.

 

BRASA VINS I COPES S.L. té accés i tracta la informació pública de l’usuari, especialment, el seu nom de contacte. Aquestes dades, només són utilitzats dins de la mateixa Xarxa Social. No són incorporades a cap fitxer.

 

Amb relació als drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament, dels quals vostè disposa i que poden ser exercits davant BRASA VINS I COPES S.L., d’acord amb el RGPD, ha de tenir en compte els següents matisos:

 

   • Accés: vindrà definit per la funcionalitat de la Xarxa Social i la capacitat d’accés a la informació dels perfils dels usuaris.
   • Rectificació: només es podrà satisfer amb relació a la informació que es trobi sota el control de BRASA VINS I COPES S.L., per exemple, eliminar comentaris publicats a la mateixa pàgina. Normalment, aquest dret ha d’exercir-lo davant la Xarxa Social.
   • Cancel·lació i/o oposició: com en el cas anterior, només podrà satisfer-se amb relació a la informació que es trobi sota el control de BRASA VINS I COPES S.L., per exemple, deixar d’estar unit al perfil.

 

BRASA VINS I COPES S.L. realitzarà les següents actuacions:

 

   • Accés a la informació pública del perfil.
   • Publicació en el perfil de l’usuari de tota aquella informació ja publicada a la pàgina de BRASA VINS I COPES S.L.
   • Enviar missatges personals i individuals a través dels canals de la Xarxa Social.
   • Actualitzacions de l’estat de la pàgina que es publicaran en el perfil de l’usuari.

 

L’usuari sempre pot controlar les seves connexions, eliminar els continguts que deixin d’interessar i restringir amb qui comparteix les seves connexions, per a això haurà d’accedir a la seva configuració de privacitat.

 

PUBLICACIONS

L’usuari, un cop unit a la pàgina de BRASA VINS I COPES S.L., podrà publicar en aquesta última comentaris, enllaços, imatges o fotografies o qualsevol altre tipus de contingut multimèdia suportat per la Xarxa Social. L’usuari, en tots els casos, ha de ser el titular dels mateixos, gaudir dels drets d’autor i de propietat intel·lectual o comptar amb el consentiment dels tercers afectats. Es prohibeix expressament qualsevol publicació en la pàgina, ja siguin textos, gràfics, fotografies, vídeos, etc. que atemptin o siguin susceptibles d’atemptar contra la moral, l’ètica, el bon gust o el decòrum, i/o que infringeixin, violin o infringeixin els drets de propietat intel·lectual o industrial, el dret a la imatge o la Llei. En aquests casos, BRASA VINS I COPES S.L. es reserva el dret a retirar immediatament el contingut, podent sol·licitar el bloqueig permanent de l’usuari.

 

BRASA VINS I COPES S.L. SL no es farà responsable dels continguts que lliurement ha publicat un usuari.

 

L’usuari ha de tenir present que les seves publicacions seran conegudes pels altres usuaris, de manera que ell mateix és el principal responsable de la seva privacitat.

 

Les imatges es puguin publicar en la pàgina no seran emmagatzemades a cap fitxer per part de BRASA VINS I COPES S.L., però sí que romandran a la Xarxa Social.

 

CONCURSOS I PROMOCIONS

BRASA VINS I COPES S.L. es reserva el dret a realitzar concursos i promocions, en els quals podrà participar l’usuari unit a la seva pàgina. Les bases de cada un d’ells, quan s’utilitzi per a això la plataforma de la Xarxa Social, seran publicades a aquesta. Complint sempre amb la LSSI-CE i amb qualsevol altra norma que li sigui d’aplicació.

 

La Xarxa Social no patrocina, avala ni administra, de cap manera, cap de les nostres promocions, ni està associada a cap d’elles.

 

PUBLICITAT

BRASA VINS I COPES S.L. utilitzarà la Xarxa Social per publicitar els seus productes i serveis, en tot cas, si decideix tractar les seves dades de contacte per a realitzar accions directes de prospecció comercial, serà sempre, complint amb les exigències legals del RGPD i de la LSSI-CE.

 

No es considera publicitat el fet de recomanar a altres usuaris la pàgina de BRASA VINS I COPES S.L. perquè també ells puguin gaudir de les promocions o estar informats de la seva activitat.

Obre el Whatsapp
1
Què ens vols dir?
Hola!
Et podem ajudar?